Poti conta pe munca noastra

You can count on our work

Start Contactati-ne

Expertiza contabila si fiscala

Echipa de conducere a BG & V Consulting este formata din membrii C.E.C.C.A.R ce va pot ajuta cu cele mai bune sfaturi in domeniul financiar- contabil.

Management financiar

Cu o experienta de 20 de ani in domeniul managementului financiar - contabil organizam si conducem contabilitatea clientilor nostri prin actiuni mixte atat la sediul lor cat si la biroul nostru.

Competente IT – solutii de tip ERP sau financiar-contabile

Activitatea noastra presupune utilizarea unei game largi de aplicatii financiar contabile sau de gestiune astfel incat echipa noastra va sta la dispozitie cu un sfat de specialitate in alegerea solutiei optime indiferent de dimensiunea companiei dvs.

Despre noi

Oferim solutii complete in domeniul expertizei & evidentei contabile si de asemenea consultanta fiscala sau legislativa.

Suntem o firma de contabilitate din orasul Dej, judetul Cluj, formata din economisti cu experienta in activitatea financiar-contabila si management, dedicati meseriei noastre si orientati spre succesul clientilor.

Obiectivul nostru  este acela de a oferi clientilor “relaxare fiscala” prin aplicarea tuturor avantajelor permise de Codul Fiscal in vigoare.

Avem o vasta experienta in prestarea de servicii de expertiza contabila si de management, coordonand in ultimii 20 ani activitatea financiar contabila a celor mai importante societati din zona orasului nostru.

Cea mai buna carte de vizita o reprezinta clientii nostri
Fiscalitate, Mediu de Afaceri, Noutati legislative

Ultimele Postari